<
Skip to main content

Bouwkundig advies

U kunt proberen om via allerlei kanalen antwoordt te krijgen op al uw vragen. Dit kost veel tijd en energie en levert mogelijk ook nog niet het gewenste resultaat.
Uiteraard is het mogelijk een aannemer hiervoor te benaderen, zij zullen u ongetwijfeld correct behandelen en u de gevraagde gegevens verstrekken. Echter zit hier over het algemeen een addertje onder het gras. Een aannemer zal over het algemeen er van uit gaan, dat hem het werk ook gegund wordt. Hierbij komt dan de vraag naar boven “hoe onafhankelijk is de aannemer”.
De meest voor de hand liggende oplossing is het in schakelen van een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Zij kunnen u adviseren vanaf de ontwerpfase t/m de oplevering.

Voor het overgrote deel van ver-, uit- of nieuwbouw activiteiten is een bouwvergunning vereist. Afhankelijk van uw plannen kan er een “lichte” of “reguliere” bouwvergunning aangevraagd worden.

Waarom voor BAB-Apeldoorn kiezen?

BAB-Apeldoorn is een eerlijk en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die u van de juiste informatie en antwoorden kan voorzien.
U krijgt een gedegen en passend advies voor een vooraf bepaalde prijs.
Is BAB-Apeldoorn beter dan de concurrentie? Deze vraag kan alleen beantwoordt worden door onze klanten.
Voor ons is het niet zo belangrijk of wij “beter” zijn dan de rest. Voor ons geldt, dat u tevreden bent voor de door ons geleverde dienst en dat u heeft gekregen wat u had verwacht.