Hoe pakken we het aan?

Wie gaat ver-, uit- of nieuwbouwen komt voor een legio vragen te staan, zoals: wat wil ik, hoe wil ik het, wat zijn de mogelijkheden en hoe pak ik het aan.
Dit geldt voor zowel bedrijven, particulieren als non-profit organisaties.

U kunt proberen om via allerlei kanalen antwoord te krijgen op al uw vragen. Dit kost veel tijd en energie en levert mogelijk ook nog niet het gewenste resultaat.
Uiteraard is het mogelijk een aannemer hiervoor te benaderen, zij zullen u ongetwijfeld correct behandelen en u de gevraagde gegevens verstrekken. Echter zit hier over het algemeen een addertje onder het gras. Een aannemer zal er meestal vanuit gaan, dat hem het werk ook gegund wordt. Hierbij komt dan de vraag naar boven “hoe onafhankelijk is de aannemer”.
De meest voor de hand liggende oplossing is het inschakelen van een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Zij kunnen u adviseren vanaf de ontwerpfase t/m de oplevering.

Voor het overgrote deel van ver-, uit- of nieuwbouw activiteiten is een bouwvergunning vereist. Afhankelijk van uw plannen kan er een “lichte” of “reguliere” bouwvergunning aangevraagd worden.
Via de site www.vrom.nl/ kunt u nagaan aan welke eisen een bouwvergunning moet voldoen en welke voor u van toepassing is.

Waarom kiezen voor BAB-Apeldoorn

BAB-Apeldoorn is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die u van de juiste informatie en antwoorden kan voorzien.
U krijgt een gedegen en passend advies voor een vooraf bepaalde prijs.
Is BAB-Apeldoorn beter dan de concurrentie? Deze vraag kan alleen beantwoord worden door onze klanten.
Voor ons is het niet zo belangrijk of wij "beter" zijn dan de rest. Voor ons geldt, dat u tevreden bent met de door ons geleverde dienst en dat u heeft gekregen wat u had verwacht.